Skip to main content Skip to secondary content (sidebar) Skip to global menu
studenter ved Høgskolens hovedinngang

Studietilbud

 

Nyheter

Hvordan publisere hyppigere? Skriveseminar på Finnøya

[26.11.2014] 

Forskningsgruppen "Tverrprofesjonelt samarbeid i praksis og utdanning", arrangerte skriveseminar på vakre Finnøya – ytterst i havgapet – 20. og 21. november. Til sammen deltok ni personer fra høgskolene i Volda, Ålesund og Molde.

Nye studentbedrifter overbeviste

[26.11.2014] 

Denne høsten har ti nye studentbedrifter sett dagens lys, og i forrige uke fikk de sjansen til å bergta omverdenen med sin forretningsidé i arrangementet «2minutes2convince». Vinneren utvikler sikkerhetsteknologi til båter, og har allerede inngått samarbeid med Ulstein.

Ny status for Høgskolen: Senter for Forskningsdrevet Innovasjon innen maritime operasjoner

[24.11.2014] 

- Dette bringer oss inn i elitedivisjonen i forskning, sier dekan Hans Petter Hildre. -Den maritime klynge fikk for kort tid tilbake status som Global Centre of Expertise – Blue Maritime. Nå er vi i den øverste divisjon som klynge og forskning. Får vi til et godt samspill her blir dette veldig spennende, forklarer Hildre.

Bli med på revy!

[11.11.2014] 

Uka i Ålesund 2015 er da det STORE skjer! 16. - 17. mars braker det løs med høgskolerevy - og vi vil at DU skal BLI MED! Vi ønsker at så mange studenter som mulig skal delta, for å gjøre revyen storslagen!

Nyhetsarkiv