Skip to main content Skip to secondary content (sidebar) Skip to global menu

Gründercamp

Studenter på benker i auditorium.

Studenter fra sykepleie og byggingeniør deltar på Gründercamp denne uka.

Studenter fra sykepleie og byggingeniør skal løse et oppdrag på gründercamp ved hjelp av kreativitet og nytenkning! Få med deg presentasjonene fra gruppene onsdag 18. april kl. 11.45.

Om lag 90 studenter fra sykepleie og byggingeniør ved Høgskolen i Ålesund deltar 17. og 18. april på gründercamp. Studentene blir satt sammen i grupper på tvers av utdanningene, og får utdelt et oppdrag som de skal løse. Ingen vet noe om oppdraget i forkant – verken veiledere, jury eller studenter.

Lokalt og regionalt næringsliv stiller gratis opp på gründercampen for å veilede studentene underveis. Disse skal også være jury og bedømme studentenes innsats. Gründercampen holdes i samarbeid med organisasjonen Ungt Entreprenørskap i Møre og Romsdal.

grundercamp2
Premier til beste gruppe

Etter to dager med hardt arbeid og presentasjon, skal juryen kåre en vinner mot slutten av dagen onsdag 18. april. Vinnerlaget kan glede seg over en pengepremie på NOK 5000,-.

Andre- og tredjeplassen blir også fremhevet med flotte premier.

Dette blir to spennende dager på Høgskolen i Ålesund, sier rektor Marianne Synnes. Det er første gang det arrangeres Gründercamp, og attpåtil er det med en tverrfaglig dimensjon som vi synes er veldig spennende.

Bilde: rektor Marianne Synnes

Presentasjon i Naftadjupet

Onsdag 18.april kl. 11.45 blir det presentasjon fra de ulike gruppene. Vel møtt i Naftadjupet til alle interesserte!